fbpx

Senior Dotnet Developer

Përshkrimi i vendit të punës:

Kërkojmë një zhvillues Senior Dotnet Developer.

Detyra dhe përgjegjesi:

• Të krijojë, mirëmbaje dhe të implementoje source code për të zhvilluar mobile apps të cilat plotesojnë kërkesat e klientit.
• Te fiksojë bugs dhe problemet në performancën e aplikacioneve.
• Te shkruajë kod të testueshëm, të qartë dhe të pastër.
• Te bashkëpunojë me back-end developers, dizenjatorët dhe pjesën tjeter të ekipit për të dhënë zgjidhje sa me efikase.

 

Benefitet:

• Pagë baze kompetitive + Bonus për performancë
• Orar Fleksibel mëngjesi. E Shtunë e Dielë pushim
• Mundësi pune dhe nga shtëpia
• Mundësi avancimi në karrierë