fbpx
 

Karriera

Jepi dimension të ri karrierës tënde
Nëse jeni të apasionuar rreth teknologjisë dhe elektronikës, nëse ideja për të punuar me klientë nga e gjithë Shqipëria ju intrigon, nëse doni të jeni pjesë e një familje profesionistësh, atëherë bashkohuni me stafin tonë!

Burimevet Njerëzore luajnë një rol të rëndesishëm në funksionimin dhe zhvillimin e Kompanisë.

Veprimtaria jonë bazohet në:

Rekrutimi i një stafi sa më profesional, ambicioz dhe të kualifikuar

Trajnimi i vazhdueshëm i stafit për rritje profesionale, performancë dhe kërkim/zhvillim

Motivimi i punonjësve për rritje të efikasitetit në punë dhe arritje të objektivave individuale profesionale

Dëshironi të njiheni me klientët tanë?