fbpx

EJ2Xel

EJ2Xel eshte nje program aplikativ qe mundeson leximin e memorjes te kasave fiskale dhe raportimin e gjithe shitjeve te lexuara nga kasa ne Excel. Informacioni permban detaje mbi cdo fature, daten dhe numrin e saj dhe gjithe artikujt me sasi te shitur gjate periudhes. Programi eshte mjaft i thjesht ne perdorim dhe shume i rendesishem per nxjerrjen e bilancit ne fund te muajit ose vitit per gjithe aktivititetin e kases.

Funksionet e Programit

  • Leximi i QSHKE
  • Raportimi ne format Excel
  • Informacion per gjithe faturat e kryera
  • Informacion per gjithe artikujt e shitur

  • Informacion per sasi dhe vlere te shitur
  • Program i thjeshte dhe intuitiv
  • Formati Excelit mund te perpunohet sipas deshires ti dergohet si raport ekonomistit

Programe Te Tjera

RESTOBAR

RESTOBAR

Dëshironi të na kontaktoni?