fbpx

Përfitoni nga Fiskalizmi më i thjeshtë në treg!

 

Lëshimi i faturave të shitjes në biznesin tënd ka ndryshuar. Nisur nga eksperienca jonë 26 vjecare në këtë fushë, na lejo te japim zgjidhjen më të thjeshtë dhe më të sigurt për ty.

 

Kontaktoni ne 042220356 ose ploteso të dhënat e tua dhe stafi ynë do të kontaktojë ne momentin me te pare.

Përse IVA Elektronik?

 • Kompani e qëndrueshme me 26 Vite eksperiencë
 • Fiskalizimi më i thjeshtë në Treg, i shpejtë, automatik dhe pa gabime
 • Zgjidhje të kompletuara për cdo lloj biznesi, programe fiskale dhe kasa fiskale
 • Privatësi e lartë e të dhënave pasi zgjidhjet tona instalohen vetëm tek klienti
 • Faturoni pa internet deri në 48 ore ose, me leje të posatçme, edhe kur nuk keni fare internet
 • Suport FALAS për vitin e parë për të gjitha zgjidhjet tona
 • Suport i dedikuar me historik të provuar si kompania e parë në Shqipëri me zgjidhje fiskale

 • Programe fiskale ndërtuar nga programues, pjesë e stafit prej shumë vitesh, me njohuri të praktikave fiskale
 • Zgjidhje të plota (Software dhe Pajisje) në mënyrë që të filloni nga puna menjëherë
 • Fiskalizoni të gjitha tipet e faturave: Cash, Bank, eFaturë, Eksport, Autofaturë, Shoqerimi, Transporti
 • Faturoni në disa monedha njëkohësisht, LEK, EURO, USD, etj
 • Faturoni pa limit gjatë ditës/muajit/vitit
 • Menaxhoni disa njësi biznesi njëkohësisht
 • Jemi pranë cdo klienti me zyra perfaqësie, distributor dhe rishitës në të gjithë territorin e Shqipërise.

Keni fatura vetem me para ne dore (Cash)? Zgjidhja me e mire eshte Kasa Fiskale!
Keni fatura Cash por edhe me Bankë? Zgjidhja eshte Programi Fiskal!
Keni Restorant/Bar/Hotel/Resort/Piceri? Zgjidhja eshte Programi Fiskal RestoBar+
Keni fatura Eksporti? Zgjidhja eshte Programi Fiskal IVAPOS!
Keni Autofatura? Zgjidhja eshte Programi Fiskal IVAPOS!