fbpx

Senior Dotnet Developer

Përshkrimi i vendit të punës: Kërkojmë një zhvillues Senior Dotnet Developer. Detyra dhe përgjegjesi: • Të krijojë, mirëmbaje dhe të implementoje source code për të zhvilluar mobile apps të cilat plotesojnë kërkesat e klientit. • Te fiksojë bugs dhe problemet në performancën e aplikacioneve. • Te shkruajë kod të testueshëm, të qartë dhe të pastër. • Te bashkëpunojë me back-end developers, dizenjatorët dhe pjesën tjeter të ekipit për të dhënë zgjidhje sa me efikase.   Benefitet: • Pagë baze kompetitive + Bonus për performancë • Orar Fleksibel mëngjesi. E Shtunë e Dielë pushim • Mundësi pune dhe nga shtëpia • Mundësi avancimi në karrierë