Kërko Demo

IVA Elektronik në përputhje me Sistemin e Ri të Fiskalizimit krijoi dhe çertifikoi dy Programe Software Fiskale.
Ideja pas programeve fiskale IVAPOS dhe RESTOBAR+ është të përfshijnë në funskionet e tyre çdo natyrë biznesi në tregun Shqiptar duke e bërë fiskalizimin e tyre akoma më të lehtë.
Funksionalitetet dhe ndërfaqja miqësore mundësojnë programet IVAPOS dhe RESTOBAR+ të jenë lehtësisht të përdorshme nga çdo person dhe çdo biznes.
Në këtë demo japim konsulencë falas mbi Fiskalizimin, hapat që ndiqen gjatë punës së përditshme dhe si janë praktikat më të mira të të punuarit me Programet Fiskale IVA Elektronik.
Për lehtësi dhe referencë gjatë punës tuaj të përditshme, ju sugjerojmë të na kontaktoni në mënyrë që të merrni demon e Programeve Fiskale IVAPOS dhe RESTOBAR+ si dhe të lini komentin tuaj për çdo çështje që hasni gjatë punës tuaj me programet tona.
Ju mirepresim!