fbpx

IVAPOS

Program Fiskal dizenjuar për të përmbushur nevojat e punes së përditshme të Market / Dyqan / Pikë shumice, etj.Programi ju lejon të printoni ‘me’ ose ‘pa’ internet faturat fiskale si dhe të përdorni Printer termik 80mm,58mm ose Printer A4. Nuk vonon më shumë se 1sek për printimin e faturës fiskale nga cfarëdolloj printeri.Nuk ka asnjë limit faturash që mund të printohen (gjatë ditës, muajit, vitit). Nëpërmjet programit mund të faturoni në cash si dhe me bankë. Ju lejon të menaxhoni disa njësi biznesi njëkohesisht (disa pika shitje me të njëjtin NIPT). Programi ri-aprovon automatikisht faturat e pa-fiskalizuara, pa ndërhyrje nga ana e përdoruesit, duke e bërë fiskalizimin shumë të thjeshtë dhe pa gabime. IVAPOS ju lejon të gjeneroni fatura në Lekë dhe EUR sipas nevojave të klientëve tuaj (duke ju lehtësuar kështu veprimet).

Ofrohet në dy versione: Starter & Advanced:
Manaxhimi i Artikujve
Manaxhimi i Klientëve
Manaxhimi i Shitjeve
Manaxhimi i Magazinave
Manaxhimi i Furnitorëve
Invetarizimi i Furnitorëve
Manaxhimi i Arkave
Manaxhimi i Shpenzimeve
Manaxhimi i Përdoruesve
Raporte të Ndryshme
Nr. i Pikave të Shitjes
Suport

Programe Te Tjera

RESTOBAR

RESTOBAR

Dëshironi të na kontaktoni?