fbpx

Mobile Developer

Përshkrimi i vendit të punës:

Kërkojmë një zhvillues Cross-Platform Mobile Developer që përballon me sukses detyrat inxhinierike dhe të mirembajtjes.
Vleresojmë kandidat të cilët kanë aftesi bashkëpunuese dhe kontribuojnë në dije dhe sugjerime rreth arkitekturës së aplikacioneve dhe teknologjive mobile më të reja.

Detyra dhe përgjegjesi:

• Të krijojë, mirëmbaje dhe të implementoje source code për të zhvilluar mobile apps të cilat plotesojnë kërkesat e klientit.
• Te fiksojë bugs dhe problemet në performancën e aplikacioneve.
• Te shkruajë kod të testueshëm, të qartë dhe të pastër.
• Te bashkëpunojë me back-end developers, dizenjatorët dhe pjesën tjeter të ekipit për të dhënë zgjidhje sa me efikase.


Kërkesat dhe kualifikimet:
• Te zhvillojë cross-platforms mobile apps.
• Njohuri në Flutter.
• Njohuri në konsumimin e RESTful Web Services.
• Të implementojë user interface intuitive.
• Të marrë pjesë në zhvillimin e aplikacioneve dhe platformave të cilat i përkasin së ardhmes së proceseve të punes në kompani.
• Të jetë i afte të punojë individualisht por edhe në grup.
• Të zoterojë mirë gjuhën Angleze.

Benefitet:

• Pagë baze kompetitive + Bonus për performancë
• Orar Fleksibel mëngjesi. E Shtunë e Dielë pushim
• Mundësi pune dhe nga shtëpia
• Mundësi avancimi në karrierë