fbpx

Full Stack Developer

Përshkrimi i vendit të punës:

Të ngrejë dhe të manaxhojë RESTful Web Services me NodeJS duke përdorur NestJS si framework. Të ketë njohuri në arkitekturën dhe llogjikën e aplikimeve server-side dhe integrimit me front-end. Të ndërtojë module dinamike në front-end duke përdorur Angular për gjenerimin e faqeve responsive për përdoruesit. Të ndikoje në rritjen e performancës të pjesës back-end të aplikacioneve dhe proceseve të punës. Te japë rezultate konkrete në zgjidhjen e problemeve gjatë procesit të punës në ekip dhe të jetë i apasionuar në zhvillimin e aplikaconeve nga back-end deri në front-end. Të ketë eksperiencë pune në, NodeJS (experienca me NestJS plus), Angular, TypeORM, TypeScript / JavaScript, Git. Sql Server përbën një plus.

Detyra dhe përgjegjësi:

• Te perfshihet dhe te marri pjese ne ciklin dhe fazat e zhvillimit te aplikacioneve.
• Fokusi kryesor eshte ne zhvillimin dhe testimin e RESTful Web Services dhe konsumimi i tyre ne Front End.
• Ndertimi i faqeve responsive ne front end duke perdorur praktikat me te mira ne Angular
• Te suportoj dhe te ndihmoj pjesetaret e ekipit.
• Te zhvilloj RESTful API funksionale dhe te qendrueshme.
• Te zgjidhi problemetikat apo erroret qe shfaqin aplikacionet.
• Te jete i afte te mesoj shpejt rreth teknologjive te reja.
• Te jete I gatshem te implementoj praktikat me te mira te punes.
• Te bashkepunoj me stafin per te optimizuar performancen e aplikacioneve dhe proceseve back-end.


Kërkesat dhe kualifikimet:

• Të kuptojë arkitekturen e micro-service dhe RESTFul web-services.
• Të ndertojë dhe të mirëmbajë RESTFul web-services.
• Të ketë experiencë në Node.js frameworks (e.g. Express, Nestjs, Koa, Hapi)
• Të ketë eksperiencë në Unit Testing.
• Të shkruajë kod të testueshem, të qartë dhe të pastër.
• Të ketë eksperiencë me front-end JavaScript frameworks (e.g. Angular).
• Të kuptojë teknikat dhe mjetet që duhen gjatë ciklit të zhvillimit të aplikacioneve dhe programeve.
• Të jetë efikas në përpunimin dhe dizenjimin e kodit.
• Të jetë i afte të punojë individualisht por edhe në grup
• Të zoterojë mirë gjuhën Angleze

Benefitet:

• Page bazë kompetitive + Bonus për performancë
• Orar Fleksibel mëngjesi.  E Shtunë e Dielë pushim
• Mundësi pune dhe nga shtëpia
• Mundësi avancimi në karrierë