fbpx
 

Apliko per Skonto

Përse Kasa Fiskale?
  • Janë shume te thjeshta në përdorim (si makinë llogaritëse)
  • Nuk kanë nevojë për internet
  • Kanë nevojë per mirëmbajtje minimale
  • Punojnë me bateri dhe kur nuk ka drita
  • Janë kompakte “all-in-one”
  • Janë të gjitha të perfshira në një paisje të vetme
  • Kosto mirëmbatje vjetore minimale

Plotëso të dhënat e mëposhtëme për të përfituar skonto për kasën tuaj të re: