fbpx

Gezuar Festat!

 

Fiskalizo Biznesin 50% me lire!

 

Kase ose Program, IVA Elektronik feston bashkë me ju dhe ju ofron zgjidhjen më të mirë 50% më lirë. Telefononi në 042220356 ose plotësoni të dhënat tuaja dhe stafi ynë do ju kontaktojë menjëherë. Provoni sistemet fiskale IVAPOS dhe RestoBar+ pa asnjë obligim për të parë avantazhet që ofrohen.

 

Oferta është e vlefshme deri në 15 Janar 2024. Oferta është e vlefshme vetëm për abonimet e reja.

Përse IVA Elektronik?

 • Kompani e qëndrueshme me 27 Vite eksperiencë
 • Fiskalizimi më i thjeshtë në Treg, i shpejtë, automatik dhe pa gabime
 • Zgjidhje të kompletuara për cdo lloj biznesi, programe fiskale dhe kasa fiskale
 • Privatësi e lartë e të dhënave pasi zgjidhjet tona instalohen vetëm tek klienti
 • Faturoni pa internet deri në 48 ore ose, me leje të posatçme, edhe kur nuk keni fare internet
 • Suport FALAS për vitin e parë për të gjitha zgjidhjet tona
 • Suport i dedikuar me historik të provuar si kompania e parë në Shqipëri me zgjidhje fiskale

 • Programe fiskale ndërtuar nga programues, pjesë e stafit prej shumë vitesh, me njohuri të praktikave fiskale
 • Zgjidhje të plota (Software dhe Pajisje) në mënyrë që të filloni nga puna menjëherë
 • Fiskalizoni të gjitha tipet e faturave: Cash, Bank, eFaturë, Eksport, Autofaturë, Shoqerimi, Transporti
 • Faturoni në disa monedha njëkohësisht, LEK, EURO, USD, etj
 • Faturoni pa limit gjatë ditës/muajit/vitit
 • Menaxhoni disa njësi biznesi njëkohësisht
 • Jemi pranë cdo klienti me zyra perfaqësie, distributor dhe rishitës në të gjithë territorin e Shqipërise.

Keni fatura vetem me para ne dore (Cash)? Zgjidhja me e mire eshte Kasa Fiskale!
Keni fatura Cash por edhe me Bankë? Zgjidhja eshte Programi Fiskal!
Keni Restorant/Bar/Hotel/Resort/Piceri? Zgjidhja eshte Programi Fiskal RestoBar+
Keni fatura Eksporti? Zgjidhja eshte Programi Fiskal IVAPOS!
Keni Autofatura? Zgjidhja eshte Programi Fiskal IVAPOS!