fbpx
WP-25

Kasa Fiskale WP 25 është kompakte, me ekran të integruar, tastierë me butona të medhenj dhe të rehatshem në përdorim. Ky model është i përshtatshëm për përdorim në ambjente të ndryshme biznesi.

 

• Ruan 100000 artikuj
• Regjistrimin ose jo, të klientëve/furnitorëve. Kapaciteti deri në 1000.
• Raport të detajuar artikujsh
• Raport shitjesh “nga data në datë” të detajuar dhe të shkurtuar
• Funksion i “Verifikimit të faturës”
• Import/Export-it të faturave të pafiskalizuara
• Shitje me para në dorë
• Korrigjim fature, anullim fature, vetfaturim. . . etj.
• Lidhje me PC ( shitje direct nga PC )

Mekanizmi i printerit Printer termik i linjës direkte
Shpejtësia maksimale e printimit në 12 rreshta për sekondë
Gjerësia e letrës 57 mm (42 karaktere për rresht)
Trashësia e letrës 60 deri 72 μm
Diametri i rrotullimit 50 mm
Shkarkimi i letrës Ngarkimi i lehtë i letrës
Shfaqja e operatorit LCD grafik, 2 rreshta x 16 karaktere (98 x 16 px)
Shfaqja e klientit LCD grafik, 2 rreshta x 16 karaktere (98 x 16 px)
Tastiera 33 Çelësat
Baza e të dhënave PLU deri në 2500
Grupet e inventarit 9
Departamentet 9
Operatorët 30 (8 aktivë)
Grupet tatimore 8
Memorie Fizike mund të mbajë deri në 1850 raporte ditore
Logo grafike 384 x 96 në 384 x 336 pika (hapi me 8 pika)
Llojet e pagesave pagesave Paraja, çeku, karta, kredia (e programueshme) Para në dorë me valutë alternative
Llojet e barkodeve EAN 13, EAN 8, UPC Shtypur nga peshore elektronike
Numri maksimal i shitjeve në një faturë Mbi 120
Lidhja 1 x sirtar 2 x RS 232
Furnizimi me energji elektrike AC 110 deri 240 V, 50 deri 60 Hz, DC 9 V, 1 A
Bateri Bateri e rikarikueshme Li-Ion 7.4V 2000 mAh (opsion)
Përmasat 160 x 226 x 97 mm
Pesha 526 g
Dëshironi të na kontaktoni?