fbpx
 

Cookies Policy

Në përdorim cookie për të ju siguruar eksperiencën më të mirë në faqen tonë. Nëse vazhdon lundrimin në faqen tonë pa ndryshuar konfigurimet, supozojmë se je i kënaqur të pranosh cookie nga faqja jonë.

Cfarë janë cookies?

Cookies  janë skedarë të vegjël teksti të koduar të cilët janë të pozicionuar në kompjuterin tuaj ose në pajisje të tjera që janë duke përdorur këtë faqe interneti. Faqja e internetit përdor cookies për të mbledhur informacione rreth jush.

Për cfarë përdoren cookies?

Ne përdorim cookies për arsyet e mëposhtme:

  • Për arsye marketingu, për të reklamuar banera të personalizuar.
  • Për të identifikuar dhe monitoruar udhëtimin tuaj në faqen tonë të internetit dhe për të rregjistruar blerjet online. Kjo na ndihmon që të identifikojmë probleme të shfaqura dhe për të përmirësuar udhëtimin e klientëvë tanë.
  • Na mundëson informacion rreth përdorimit të faqes sonë dhe duke i bashkangjitur dhe informacionin rreth blerjeve tuaja , na ndihmon për të përmirësuar dhe zhvilluar produktet dhe shërbimet që ne ofrojmë.
  • Për të na siguruar që artikujt e përzgjedhur janë vendosur në koshin tuaj dhe blerja juaj është proçesuar si duhet.
  • Ju mund të ndryshoni specifikat e broëser për të refuzuar cookies. Për të mësuar si mund ti çaktivizojmë ju lutem vizitoniaboutcookies.org.  Ju lutem, mbani mend që disa cookies janë të rendesishme në mënyre që jut e proçedoni me blerjen në faqen e internetit dhe nëse ju refuzoni cookies kjo mund të ndikojë në mosfunksionimin e faqes së internetit dhe mund tju pengojë për të kryer blerjen online.
  • Në asnjë moment, cookies tonat apo ato të palëve të treta rregjistrojne të dhënat tuaja personale të pagesës.

Ka lloje të ndryshme cookies?

Ne i kemi klasifikuar cookies tona në dy lloje të ndryshme; cookies direkte dhe të palëve të treta. Direkte jane ato që janë vendosur nga për tju ofruar juve një eksperiencë të plotë dhe funksionale blerjeje në faqen tonë të internetit .  Cookies të palëve të treta janë vendosur nga partnerët tanë të biznesit si Social Media, Analytics  dhe Adobe të cilat i përdorim për të shfaqur video dhe perfituar statistika.

Cookies Direkte

Në mënyrë që të keni mundësi të blini në ivaelektronik.com  ne i kërkojmë kompjuterit tuaj të pranojë cookies. Disa nga cookies që ne përdorim jane bazike për të aktivizur koshin tuaj të blerjeve dhe funksionin sign-in në faqen tonë të internetit. Pa ato ju nuk mund të përfundoni një blerje me IVA Elektronik. Cookies nuk grumbullojnë informacion personal si emri, adresa apo detaje nga pagesa e kryer. Më poshtë është një liste me cookies kryesore që ne përdorim dhe pse. Disa nga partnerët tanë përdorin cookies detajet e të cilave mund ti gjeni te cookies të palëve të treta.

Cookies të palëve të treta

Ne punojmë me kujdes me furnizuesit tanë të cilët përdorin cookies në faqen tonë. Këto cookies mundësojne disa funksione të caktuara të cilat veprojnë në bashkëpunim me Facebook, Twitter &Youtube. Ne nuk kemi kontroll për disa nga keto cookies kështu për më shumë informacion ju lutemi vizitoni faqen e internetit të palëve të treta.

Ne jemi përpjekur të sigurohemi që klientët tanë të kenë vizibilitet të plotë të cookies që përdoren në faqen tonë. Faqja jonë e internetit kërkon pranimin e disa cookies të përcaktuar që të mundësojë blerjen tuaj ne ivaelektronik.com. Gjithsesi nëse dëshironi që të kufizoni ose bllokoni cookies ju mund të përdorni broëser tuaj për ta bërë këtë. Cdo broëser ka mënyra të ndryshme për të bllokuar ose kufizuar cookies ; për këtë arsye ju ftojmë të vizitoni sektorin Help për të mësuar si.

Për më shumë informacione rreth cookies dhe menaxhimin e tyre vizitoni www.allaboutcookies.org