MP-55B

Kasa Fiskale MP-55B është një model i nivelit hyrës. Dizenjuar p ër p ë rdorim nga dyqane të vogla dhe është shumë popullor p ër dizajnin elegant, funksionin e baterisë dhe madh ësin ë e vogel e kompakte. Klientë t e dashurojnë kët ë model kase fiskale sepse zë shumë pak vend në ambjentin e tyre dhe u lejon t ë p ërdorin hap ë sir ën e ark ës n ë dyqan pë r të ekspozuar produktet që u shiten me s ë shumti, pa u shqetësuar për kas ën fiskale.

 

• Ruan 2500 artikuj
• Regjistrimin ose jo, të klientëve/furnitorëve. Kapaciteti deri ne 1000.
• Raport të detajuar artikujsh
• Raport shitjesh “nga data në datë” të detajuar dhe të shkurtuar
• Funksioni i “Verifikimit të faturës”
• Import/Export-it të faturave të pafiskalizuara
• Shitje vetëm me para në dorë
• Korrigjim fature, anullim fature, vetfaturim, faturë për export, etj.

Mekanizmi i printerit Printer termik i linjës direkte
Shpejtësia e printimit në 12 rreshta për sekondë
Gjerësia e letrës 58 mm (42 karaktere për rresht)
Trashësia e letrës 60 μm
Diametri i rrotullimit 60 mm
Shkarkimi i letrës Ngarkimi i lehtë i letrës
Ekrani i Operatorit LCD alfa-numerik, 2 rreshta x 16 karaktere
Ekran i klientit LCD alfa-numerik, 2 rreshta x 16 karaktere
Tastiera 30 Çelësat
Baza e të dhënave PLU Kapaciteti 1000 PLU
Grupet e inventarit 10
Departamentet 4
Operatorët 30 Operatorët emrat dhe fjalëkalimet
Grupet tatimore 8
Lidhja 1 x Port RS-232C për: - PC - Shkalla elektronike
Furnizimi me energji elektrike Hyrja: AC 110 / 240V 50-60 Hz;Dalja: DC 12V 2500mA
Bateria Bateri e rikarikueshme Li-ION 7.4V 2000 mAh (opsion)
Përmasat (WxDxH) 160 x 222 x 63 mm (pa ekran të klientit)
Pesha 700 g
Dëshironi të na kontaktoni?