DP-25

Kasa Fiskale DP-25 është dizenjuar për pika shitje dhe shërbime të bizneseve të vogla dhe të mesme. Ofron variacion ndërfaqesh duke lejuar ndërlidhjen me periferi të ndryshme, si: barcode reader, peshore elektronike, sirtarë parash dhe ekran të jashtëm. DP-25 gjithashtu ofron, të inkorporuar, Electronic Journal, Bluetooth dhe GPRS, dedikuar për të lidhur cilindo sistem on-line fiskalizimi.

 

• Ruan 2500 artikuj
• Regjistrimin ose jo, te klientëve/furnitorëve. Kapaciteti deri në 1000.
• Raport të detajuar artikujsh
• Raport shitjesh “nga data në datë” të detajuar dhe të shkurtuar
• Funksioni i “Verifikimit të faturës”
• Import/Export-it të faturave të pafiskalizuara
• Shitje vetëm me para në dorë
• Korrigjim fature, anullim fature, vetfaturim, faturë për export, etj.

Mekanizmi i printerit Printer termik i linjës direkte
Shpejtësia e printimit në 12 rreshta për sekondë
Gjerësia e letrës 2 x 28 mm (18 karaktere për rresht) ose 1 x 58 mm (42 karaktere për rresht)
Trashësia e letrës 60 - 72 μm
Diametri i rrotullimit 40 mm ose 65 mm
Shkarkimi i letrës Ngarkimi i lehtë i letrës
Shfaqja e operatorit LCD grafik, 4 rreshta x 22 karaktere (128x32)
Shfaqja e klientit LCD, 2 rreshta x 16 karaktere ose LCD grafik, 2 rreshta x 16 karaktere (96x18)
Tastiera 33 Çelësat
Baza e të dhënave PLU Kapaciteti 100 000 PLU
Gjatësia e emrit 32 karaktere
Grupet e inventarit 9
Departamentet 9
Operatorët 30 (30 aktiv)
Grupet tatimore 9
Memorie Fizike mund të mbajë deri në 1850 raporte ditore
Logo grafike Madhësia e suportuar (384 x 96) / (384 x 336) pika (hapi 8 pika)
Llojet e pagesave Para, çek *, kartë *, kredi * (* e programueshme) , Para në dorë me valutë alternative
Llojet e barkodeve EAN 13, EAN 8, UPC, Shtypur nga shkallët elektronike
Numri maksimal i shitjeve në një faturë Mbi 380
Lidhja 2 x Port RS-232C për: - Lexuesi i barkodeve - Shkallë dixhitale - Ekran i jashtëm i klientit - PC 1 x Kontrolli i sirtarit Bluetooth (opsion) GPRS (opsion) Ethernet (opsion)
Furnizimi me energji elektrike Hyrja: AC 110 / 240V ~, 50-60 Hz Dalja: DC 9V / 5A
Bateri Bateri e rikarikueshme Li-Ion 7.4V 2000 mAh (opsion)
Përmasat 168 x 243 x 69 mm
Pesha 715 g (përfshirë rrotullën e letrës)
Dëshironi të na kontaktoni?