fbpx

Dent+

Dent+ eshte nje pakete e plote profesionale qe ndihmon ne manaxhimin e klinikave dentare.
Funksionalitetet e tij jane te thjeshta, te kuptueshme dhe intuitive. Nderfaqja e Dent+ eshte ndertuar e qendrueshme , kjo i lejon perdoruesit nje akses te menjehershem ne te gjitha funksionet me te perdorshme te sistemit, si: konsultim ne kohe reale te gjithe pacienteve qe jane ne liste pritje ose klinike, listen e takimeve, akses i menjehershem ne imazhet e pacientit, historikun mjekesor, alarmet, punimet dhe llogarine e pacientit, dentograme, etj…

 

Sistemi eshte ndertuar duke u konsultuar me shume profesioniste te fushes per nevojat dhe pervojat e tyre ne pune ose ne lidhje me perdorimin e programeve te tjera. Kemi grumbulluar te gjitha keto eksperienca per ti dhene klientit tone nje sistem robust qe i permbush te gjitha nevojat.

Funksionet e Programit

 • Manaxhim i takimeve
 • Manaxhim i njoftimeve (Recall)
 • Kartelat e pacienteve (Info, Takime, Njoftime, Alarmet, Llogaria, Imazhe, Dentograma)
 • Regjistrimi i historikut mjekesor te pacientit
 • Regjistrimi i punimeve
 • Imazhet e pacietit

 • Ndjekja e llogarise se pacienteve
 • Ndjekja e puneve te laboranteve
 • Ndjekja e llogarive te furnitoreve
 • Percaktimi i diteve te festave
 • Manaxhimi i perdoruesve sipas te drejtave
  Perditesime automatike
  Manaxhimi i monedhave

Raportet

 • Raport i personalizuar
 • Konfirmim egzaminimi
 • Raport vleresimi
 • Lista e pacienteve

 • Analiza e llogarise se pacientit
 • Llogarite e pacienteve
 • Lista e takimeve
 • Nderhyrjet e pacienteve (pacientit)

Programe Te Tjera

IVAPOS

IVAPOS

Më Shumë
RESTOBAR

RESTOBAR

Më Shumë/restobar
Farma+

Farma+

Store+

Store+

Park+

Park+

Bookstore+

Bookstore+

Dëshironi të na kontaktoni?